Despre noi " Noi reparam, dumneavoastra spalati ! "


0720585470  0769132349


Cu o serioasa experienta de peste 14 ani , suntem mandri sa va transmitem ca in toti acesti ani care au trecut de la intrarea noastra in domeniul reparatiilor masinilor de spalat, am pus calitatea pe primul loc si am venit în întâmpinarea nevoilor clientiilor cu cele mai potrivite preturi si cele mai bune servicii.


Datorita crizei economico-financiare, cererea reparatiilor masinilor de spalat a crescut considerabil fata de achiztia unora noi, iar din prisma acestui aspect, increzatori in potentialul nostru am pornit, ambitiosi si ghidati de responsabilitate focusata pe nevoia clientului, în visul nostru de a ne afirma drept cei mai buni reparatori in masini de spalat.

Cei 14 ani de experienta, pentru noi nu reprezinta doar crestere profesionala ci si importanta reusitei de a presta servicii de incredere, incredere pe care ne-am castigat-o in timp si care reprezinta pentru noi cea mai importanta implinire in toti acesti ani de schimbari.

Misiunea si Viziunea noastra este aceea de a continua cu aceasi abordare, calitate la preturi accesibile prin promtitudine si eficienta maxima.

" Noi reparam, dumneavoastra spalati !" Plecand de la sloganul nostru, va informam intr-un mod cat mai placut posibil, sa apelati cu incredere la noi pentru orice problema sau anomalie pe care o constatati la masina dumneavoastra de spalat. Va sfatuim ca nu este indicat sa interveniti pe o astfel de problema chiar daca in mod normal la o reparatie din casa un "om bun la toate" o poate rezolva.

Solutia este sa oferim un serviciu win2win, benefic ambelor parti, oferind gratuitatea acestor servicii in ideea unei multumiri si posibile recomandari din partea clientului pentru continuitatea afacerii.
Servicii pe care le oferim


Promovam un stil de serviciu, profesional-prietenesc, promt si eficient, departe de promovarea mesajelor de reparatii masini de spalat prin cuvinte inselatoare "rapizi, ieftini, gratuit...s.m.d.".

" Prin avantajul experientei suntem in stare sa reparam orice model de masina de spalat intr-un timp foarte rapid indiferent de marca sau de vechime.

Reparam masini de spalat whirlpool, masini de spalat indesit, masini de spalat zanussi, masini de spalat arctic, masini de spalat beko, masini de spalat candy, masini de spalat bosch, masini de spalat samsung, masini de spalat siemens, masini de spalat ignis, masini de spalat polar, masini de spalat electrolux, masini de spalat gorenje, masini de spalat ariston masini de spalat ardo s.m.d.

" Dispunem un stoc real de piese pentru orice marca de masina de spalat, de la motoare, cuve, electrovalve apa, tamburi, hublouri, tripode, programatoare, module electronice, carbuni, pompe de evacuare si pana la rezistente, furtune, garnituri hublou, termostate, cabluri de alimentare s.m.d.

" Service profesionist reprezentat printr-un atelier de lucru amenajat cu toate uneltele necesare reparatiilor masinilor de spalat. Suntem mandri sa vorbim de aceste aspecte tehnice profesionale deoarece nu suntem nevoiti sa apelam la alte cai mai neortodoxe ( ciocan, dalta, leviere s.m.d.) pentru unele reparatii cum ar fi schimbarea rulmentilor, flanselor, tamburilor, cuvelor capsulate s.m.d.

 
Puncte forte !


Interventii Rapide !
          Intervenim in functie de disponibilitatea dvs !

Deplasare Gratuita !
          Fara costuri ascunse in reparatia propriu zisa !

Constatarea Gratuita !
          Chiar si in cazul in care optati sa nu o reparati !

Consiliere telefonica !
          Ajutam informativ pentru reparatie in regim propriu!

Servicii Garantate !
          Se ofera garantie aferenta orcarei reparatii!

Profesionalism Garantat !
          Reparam orice model de masina de spalat !

Vodafone: 0720.585.470
          Contactati-ne si nu veti regreta !

Cosmote: 0769.132.349
          Contactati-ne si nu veti regreta !

COSMOTE: 0769.132.349

Sunati cu incredere si nu veti regreta
Cele mai bune servicii la cele mai accesibile preturi !
Copyright © 2013-2016 Reparatii masini de spalat

Politica de confidentialitate

Protectia Consumatorilor – A.N.P.C.