Serviciile noastre " Noi reparam, nu facem marketing online !"


0720585470  0769132349


Promovam un stil de serviciu, profesional-prietenesc, promt si eficient, departe de promovarea mesajelor de reparatii masini de spalat prin cuvinte inselatoare "rapizi, ieftini, gratuit...s.m.d.".
Experienta ne-a invatat ca trebuie sa oferim transparenta, nu minciuni prin ascunderea costurilor de transport/constatare/manopera in prestarea serviciului propriu zis.

" Prin avantajul experientei suntem in stare sa reparam orice model de masina de spalat intr-un timp foarte rapid indiferent de marca sau de vechime.

Reparam masini de spalat whirlpool, masini de spalat indesit, masini de spalat zanussi, masini de spalat arctic, masini de spalat beko, masini de spalat candy, masini de spalat bosch, masini de spalat samsung, masini de spalat siemens, masini de spalat ignis, masini de spalat polar, masini de spalat electrolux, masini de spalat gorenje, masini de spalat ariston masini de spalat ardo s.m.d.

" Dispunem un stoc real de piese pentru orice marca de masina de spalat, de la motoare, cuve, electrovalve apa, tamburi, hublouri, tripode, programatoare, module electronice, carbuni, pompe de evacuare si pana la rezistente, furtune, garnituri hublou, termostate, cabluri de alimentare s.m.d.

" Service profesionist reprezentat printr-un atelier de lucru amenajat cu toate uneltele necesare reparatiilor masinilor de spalat. Suntem mandri sa vorbim de aceste aspecte tehnice profesionale deoarece nu suntem nevoiti sa apelam la alte cai mai neortodoxe ( ciocan, dalta, leviere etc.) pentru unele reparatii cum ar fi schimbarea rulmentilor, flanselor, tamburilor, cuvelor capsulate s.m.d.

SERVICII CU PROFESIONALISM


Misiunea si Viziunea noastra

este aceea de a continua cu aceasi abordare, calitate la preturi accesibile prin promtitudine si eficienta maxima.

citeste mai mult

" Noi reparam, dumneavoastra spalati !"

Apelati cu incredere la noi pentru orice problema sau anomalie pe care o constatati la masina dumneavoastra de spalat. Va sfatuim ca nu este indicat sa interveniti pe o astfel de problema chiar daca in mod normal la o reparatie din casa un "om bun la toate" o poate rezolva

citeste mai mult

 
SERVICII SPECIALE


Interventii Rapide !
Intervenim in functie de disponibilitatea dvs !

Deplasare Gratuita !
Fara costuri ascunse in reparatia propriu zisa !

Constatarea Gratuita !
Chiar si in cazul in care optati sa nu o reparati !

Servicii Garantate !
Se ofera garantie aferenta orcarei reparatii!

Profesionalism Garantat !
Reparam orice model de masina de spalat !

citeste mai mult

COSMOTE: 0769.132.349

Sunati cu incredere si nu veti regreta
Cele mai bune servicii la cele mai accesibile preturi !
Copyright 2013-2016 Reparatii masini de spalat

Politica de confidentialitate

Protectia Consumatorilor A.N.P.C.